Votează „Festivalul Muzicii de Stradă” în “Țara lui Andrei”

ITLA2RO

Redhead girl with alarm clock on blue background.
Redhead girl with alarm clock on blue background.

UZ201600

UZ201602

UZ201603

UZ201604

UZ201605

„Festivalul Muzicii de Stradă”, eveniment ce s-a desfășurat în perioada 3-5 iulie 2015, s-a bucurat de un succes incontestabil în rândul publicului sătmărean. Organizatorii au înscris festivalul în competiția „Țara lui Andrei” și cer susținerea sătmărenilor. Se poate vota până vineri, 18 decembrie, la ora 18.00.

Timp de trei zile, pe cele cinci scene amplasate în centrul istoric, 30 de formaţii muzicale au oferit sătmărenilor 101 concerte în stiluri blues, rock, jazz, funky şi world music. Performanţele artistice, statuile vii şi spectacolele au completat programul muzical, aducând atmosfera oraşelor occidentale în centrul Sătmarului.

Pentru a oferi publicului sătmărean un eveniment la nivel şi mai ridicat, organizatorii lucrează la dezvoltarea profilului de eveniment, pe îmbunătăţiri şi bineînţeles, pe finanţarea festivalului. Similar ediţiilor anterioare, organizatorii nu vor aplica pentru susţinere financiară la autorităţile locale.

În vederea asigurării bugetului necesar pentru îmbunătăţiri, organizatorii s-au înscris în competiţia „Ţara lui Andrei” de la OMV Petrom şi cer susţinerea sătmărenilor în procedura de vot al publicului.

Votul durează câteva minute şi se poate efectua în trei paşi:

1. înregistrează-te pe http://itla.taraluiandrei.ro/user/inregistrare (cu adresa de email, numar de telefon)
2. confirmă înregistrare pe mail şi prin codul primit pe sms
3. accesează-ţi contul şi votează pe Festival: http://goo.gl/G10ZNs

Azi (17 decembrie) dimineață, liderul clasamentului avea aproximativ 1.200 de voturi, iar „Festivalul Muzicii de Stradă”, 370. Se poate vota până vineri, 18 decembrie, până la ora 18.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.