Accident cu un rănit în Orașu Nou Vii

accident

Un accident soldat cu rănirea unui tânăr de 18 ani din Racșa, pasager într-o mașină, a avut loc în noaptea de miercuri, 16 spre azi, 17 decembrie, în localitatea Orașu Nou Vii. Mașina a fost condusă de un tânăr de 20 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, Crăciun T. de 20 ani din Racşa, aflat la volanul unui Suzuki, pe DJ 109 L, în localitatea Orașu Nou Vii, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a derapat şi s-a răsturnat cu mașina în şant.

În urma impactului a rezultat rănirea unui tânăr de 18 ani din Racşa, pasager în autoturism. Victima a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Negreşti-Oaş, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate, nefiind necesară internarea acestuia.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilo-test, acesta indicând 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, s-au recoltat şi probe biologice de sânge. În cauză s-a întocmit dosar penal şi se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.