Traficanți de țigări, arestați de polițiști

arestati

Doi traficanți de țigări din Dorolț, Gheorghe L. de 44 de ani și Olivia L. de 30 de ani, au fost arestați de polițiști după ce au fost prinși că vindeau țigări de cotrabandă în Piața Mare.

Potrivit polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Satu Mare, cele două persoane au fost prinse în flagrant în timp ce comercializau, în Piața de Alimente nr. 1, mai multe sortimente de țigări provenite din Ucraina și Republica Moldova. Cele două persoane dețineau închiriată o masă pentru a vinde produse alimentare, paravan sub care, de fapt, comercializau țigări.

La imobilele acestora, polițiștii au efectuat patru percheziții domiciliare, locații în care a fost identificată cantitatea de 20.960 fire țigarete de mărci diferite, respectiv Jin Ling, Rothmans, NZ și Compliment. Cu privire la țigările identificate la percheziții, Gheorghe L. a declarat că acestea provin din Ucraina.

Cele două persoane sunt cercetate în stare de reținere, urmând să fie prezentate instanței pentru dispunerea măsurilor legale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.