Concert de Crăciun la Castelul din Carei

194

200

202

205

220

230

Castelului Károlyi a găzduit luni (14 decembrie) seara un concert extraordinar de arii din opere și cântece de Crăciun, susținut de soprana Alice Bacalu și baritonul Alexandru Suciu, acompaniați la pian de prof. Cornelia Cuteanu, de la Academia de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca. Evenimentul a fost prezentat de Alexandru Suciu, care a și interpretat câteva fragmente muzicale alături de tinerii soliști.

Timp de mai bine de o oră cei doi soliști au încântat publicul prin măiestria și eleganța cu care au interpretat fragmente din: opera „Don Giovanni” de Mozart, „Liliacul” de Strauss, liedul „Gornistul” de Paul Constantinescu sau „Aria telefonului” din opera „Telefonul” de Menotti.

Aflându-ne în pragul sărbătorilor de iarnă, din repertoriul variat ales de artiști nu au lipsit nici „Din an în an”, „Moș Crăciun”, „O, ce veste”, „Adeste fideles” sau „Joy To The World”.

Concertul s-a încheiat într-o ambianță de sărbătoare, publicul cântând alături de protagoniști tradiționalul „La mulți ani”.
Spectatorii au răsplătit cu minute bune de aplauze prestația de neuitat a artiștilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.