Olimpicul Andrei Bud a fost externat de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”

Andrei-Bud

Olimpicul internațional Andrei Bud, originar din Negrești-Oaș, rănit în tragedia de la Clubul Colectiv din București a fost azi (14 decembrie) dimineață externat de la Spitalul „Bagdasar-Arseni”. Andrei a fost internat aproximativ o lună și jumătate.

Alături de Andrei Bud au mai mai fost externați alți doi pacienți, însă medicii susțin că recuperarea nu se termină aici, astfel încât aceștia vor trebui să se întoarcă periodic la spital atât pentru controale cât și pentru ședințe de kinetoterapie.

„Urmează revenirea la normalitate, pas cu pas. Probabil vreţi un răspuns mai frumos, mai elaborat, însă noi asta trebuie să facem acum: Să revenim la ce am fost înainte sau, eventual, să încercăm mai mult decât ceea ce am fost înainte”, spune Andrei Bud.

Vă reamintim că Andrei Bud a suferit arsuri grave la nivelul mâinilor, în urma incendiului produs în seara zilei de 30 octombrie 2015, în Clubul Colectiv din capitală. Datorită leziunilor suferite, medicii au decis spitalizarea acestuia. Andrei a fost internat până azi dimineață.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.