Jucători de biliard din Satu Mare, la Cupa Oradea Open

biliard

Cei mai buni jucători de biliard din România își dau întâlnire în acest week-end la Oradea, acolo unde se organizează una dintre cele mai puternice competiții din partea de vest a ţării. La turneu participă și jucători de biliard din Satu Mare și Carei.

Este vorba depre Cupa Oradea Open, competiţie care se va desfăşura sâmbătă, 12, respectiv duminică, 13 decembrie, la sediul clubului orădean Pool Club.

Preşedintele Pool Club, Czirijak Levente, spune că „va fi unul dintre cele mai puternice turnee organizate până acum, crema jucătorilor de biliard din România confirmându-şi prezenţa. Astfel vom avea participanţi din Bucureşti, Timişoara, Lugoj, Hunedoara, Sibiu, Bistriţa, Baia Mare, Satu Mare, Carei”.

Turneul din acest week-end va avea premii consistente. Meciurile se vor disputa în sistem de piramidă cu dublă eliminare (cei care pierd mai au o şansă de calificare).
Czitijak spune că de anul viitor va avea loc un circuit de turnee, de şase etape, în perioada februarie-martie, care să se desfăşoare în această parte de ţară, în oraşe precum: Timişoara, Cluj, Baia Mare, Satu Mare, Carei şi Oradea.

Turneul va putea fi urmărit şi în transmisiune directă pe pagina de facebook a Pool Club Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.