Imagini superbe cu orașul Satu Mare, filmate cu o dronă (Video)

sm1 (Small)

sm2 (Small)

sm03 (Small)

sm4 (Small)

team (Small)

Recent, echipa de videografi de la Story Films (compusă din Kalmar Gyula și Gyarmati Tamas) au realizat un material video ce conține în mod exclusiv cadre aeriene filmate cu drona deaspre orașul Satu Mare. În prezent este singurul material video aerian realizat despre oraș folosind tehnici de filmare și postproducție profesionale.

Ceea ce face materialul inedit este faptul că în mai puțin de 24 de ore de la publicare pe facebook filmul de 90 de secunde a generat peste 650 de like-uri, peste 1050 de share-uri și peste 27.000 de vizualizări, devenind viral atât în rândul localnicilor cât și în rândul celor care provin din Satu Mare, însă trăiesc în alte orașe sau țări.
Materialul video este rezultatul a circa patru zile de zbor (aproximativ 2-3 zboruri pe zi. Un zbor durează cca 20-25 min) și o muncă destul de complexă în editare în ciuda duratei aparent scurte de 90 de secunde.

„Scopul pe care l-am avut cu realizarea acestui material a fost cel de a face un material video scurt și captivant despre oraș prezentându-l dintr-o perspectivă mai puțin obișnuită atât pentru potențiali vizitatori cât și pentru localnici. Aș mai adăuga faptul că materialul l-am făcut în urma unor sugestii și încurajări din partea prietenilor și a câtorva colegi fotografi, care ne-au sugerat că dacă tot avem tehnologia și expertiza disponibilă, ar fi foarte frumos să realizăm un material profesional despre oraș.

Filmarea include cadre din perioada primei jumătăți din noiembrie iar editarea s-a făcut la sfârșit de noiembrie, început de decembrie”, spune realizatorul peliculei, Kalmar Gyula. În realizarea videoclipului, acesta a fost ajutat de Gyarmati Tamas.

Sursa foto&Video Story Films

Un Comentariu la "Imagini superbe cu orașul Satu Mare, filmate cu o dronă (Video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.