Simona Pop, ambasadoarea scrimei în școlile din București

scrima

Multipla campioană la spadă feminin, sătmăreanca Simona Pop (CSA Steaua) a fost miercuri, 9 decembrie, profesorul de sport al copiilor de la Școala Gimnazială „Ion I. C. Brătianu” din București, în cadrul unei acțiuni derulate de Ministerul Educației, în colaborare cu mai multe asociații sportive din capitală.

În cursul zilei de miercuri, Simona Pop, multipla campioană de spadă de la CSA Steaua, le-a vorbit copiilor despre importanța practicării sportului. „Dragi părinți, dați-vă copiii la sport. Nu e obligatoriu să facă sport de performanță. Este important să facă mișcare pentru un stil de viață sănătos”, a fost mesajul Simonei Pop.

Proiectul intitulat „Azi sunt profesorul tău de sport” se derulează în perioada 2-10 decembrie. Acțiunea face parte din cadrul proiectului național „Concertul Sportului Românesc/Trimiteți copii la sport”.

Astfel, la ora de educație fizică a unor clase gimnaziale, marii sportivi invitați, dar și câțiva antrenori, vor susține ora de sport, în finalul căreia le vor explica elevilor importanța mișcării și frumusețea sportului.

Sporturile prezente în cadrul acestei acțiuni sunt: box, gimnastică, handbal, judo, haltere, natație și scrimă.

Un Comentariu la "Simona Pop, ambasadoarea scrimei în școlile din București"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.