Doi tineri din Carei, premiați de Fundația SAY-YES

Beiland Arnold

Bic-Demian Denisa

Doi tineri din Carei, Denisa-Maria Bîc-Demian și Beiland Arnold, au fost premiați la sfârșitul săptămânii trecute, de către Fundația SAY-YES din Carei, în cadrul celei de-a XIX-a ediții a concursului MATURUS. Acest concurs are ca scop promovarea și sprijinirea tinerelor talente, absolvenți ai liceelor careiene.

În fiecare an sunt premiați câte un elev absolvent de la secția română și unul de la secția maghiară pentru activitățile extrașcolare desfășurate în domeniul artei și culturii.
Pentru această ediție s-au înscris în concurs, la secția română: Denisa-Maria Bîc-Demian, Alexandra-Paula Onețiu, Claudian-Ciprian Șiman, toți de la Liceul Teoretic, iar la secția meghiară: Beiland Arnold, Berei Csenge Bernadett, Csomai Márk Dávid, Fülöp Máté, Gaja Dalma, Grebur Kinga, Kis Beatrix Rebeka, Láng Alexandra Emília, Mezőfőnyi Noémi, Nagy Anita, Nonn Bernadette, Vitéz Júlia toți de la Liceul Teoretic, precum și Váradi Bence István și Horn Mairin de la Liceul romano-catolic „Kalazanci Szent József”.

În urma dosarelor depuse, care au demonstrat activitățile extrașcolare desfășurate, a interviurilor și a probelor practice, juriul de specialitate a oferit marile premii din acest an tinerilor: Denisa-Maria Bîc-Demian (pentru activități sociale, religie, muzică ușoară și clasică, artă plastică, actorie, jurnalism) și Beiland Arnold (muzică instrumentală, religie, informatică, matematică, sport, engleză, protecția mediului).

Premiile au constat în câte 1.000 lei, sumă pe care tinerii pot să o utilizeze pentru finanțarea studiilor în anul 2016.

Un Comentariu la "Doi tineri din Carei, premiați de Fundația SAY-YES"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.