Autoritățile sătmărene, pregătite pentru deszăpezire

deszapezire-sm (1)

Prefectura Satu Mare a publicat astăzi, 9 decembrie, pe site-ul instituţiei (www.prefecturasatumare.ro, la secțiunea „Situații de urgență”) centralizatorul privind contractele de deszăpezire. Totodată, s-a publicat și lista cu primăriile care realizează deszăpezirea în regim propriu.

Pentru deszăpezirea pe drumurile naţionale, CNADNR a încheiat un contract cu SC Instal Ros SRL din Negreşti-Oaş. Valoarea totală a contractului este de 2.067.078,51 lei.
Drumurile judeţene vor fi deszăpezite de SC Tehnic Asist SRL. Firma a încheiat un contract cu Consiliul Judeţean în valoare de 20.000 de lei.

Deszăpezirea străzilor de pe raza municipiului reședință de județ va fi executată de SC Florisal SA. Suma alocată pentru serviciile de deszăpezire este în funcţie de perioadele de intervenţii (în funcţie de condiţiile meteo), fiind inclusă în contractul de delegare a gestiunii serviciilor publice de salubrizare a municipiului Satu Mare. Contravaloarea serviciilor de deszăpezire se suportă din valoarea totală a bugetului pentru salubrizare care este de 13.500.000 lei.

Primăria Negreşti-Oaş a încheiat un contract cu SC Ardelean Company Nord Vest SRL, în valoare de 147.566 de lei, iar cea din Livada cu SC Remomal SRL în valoare de 100 de lei/oră.

Primăriile oraşelor Carei, Tăşnad și Ardud, respectiv a 50 de comune din județ, vor executa deszăpezirea în regim propriu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.