Intrare modernă la Spitalul Nou din Satu Mare

spital3

spital4

spital1

spital2

spital5

spital6

spital7

spital10

Spitalul Județean din Satu Mare are o intrare modernă, la standarde europene. Investiția a fost inaugurată astăzi, 7 decembrie, de către conducerea Consiliului Județean (CJ).

La eveniment au participat președintele CJ, Adrian Ștef, vicepreședintele Mircea Govor, managerul Spitalului Județean de Urgență (SJU), Marcela Papici dar și directorul medical al unității spiatalicești, dr. Paula Mare.

După tăierea panglicii inaugurale, Adrian Ștef a declarat că noua intrare a Spitalului Județean va pune la dispoziția pacienților toate condițiile de care aceștia au nevoie. „Consiliul Județean se ține de cuvânt și investește în sistemul de sănătate din Satu Mare. În doar trei ani jumate am reușit să pornim toată procedura de modernizare și reabilitare a secțiilor, de fapt a pavilioanelor Spitalului de Urgență Satu Mare. Acum suntem la inaugurarea intrării. Noua intrare în Spitalul Județean este unul de nivel european, adică tot ce are nevoie pacientul să poată să-și găsească aici. De asemenea, ne-am dorit, și am realizat, ca din momentul în care are loc internarea totul să decurgă într-un mod civilizat”, a declarat Ștef.

Noua intrare în Spitalul Județean va avea o sală de așteptare modernă, dar și spații comerciale de unde pacienții vor putea să-și achiziționeze tot ce au nevoie pe perioada internării.

Totodată, în paralel cu amenajarea noii intrări, a fost reabilitată și parcarea Spitalului Nou, care în prezent dispune de 88 de locuri de parcare. De asemenea, au fost reabilitate toate circuitele din curtea spitalului au fost asfaltate, a fost modernizat inclusiv iluminatul public, iar copiii vor avea și un spațiu de joacă.

În luarea de cuvânt, Mircea Govor a declarat că „am văzut la o clinică din Austria o intrarea asemănătoare cu aceasta de aici, în care bolnavii au la dispoziție o cofetărie și un mahgazin în care se vor găsi tot ceea ce își dorește un bolnav ca să nu treacă drumul până în piață. I-am spus domnului președinte și împreună ne-am dus la fața locului să vedem cum arată. Eu zic că așa trebuie să arate orice spațiu civilizat, într-un spital european”.

În ceea ce privește amenajarea intrării în spital, valoarea investiției se ridică la suma de 475.000 lei, iar reabilitarea parcării a costat 870.000 lei.

Un Comentariu la "Intrare modernă la Spitalul Nou din Satu Mare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.