Expoziția „Versus dar Împreună” a ajuns la a VI-a ediție

expo1

expo2

expo3

expo4

Muzeul Țării Oașului a găzduit sâmbătă (5 decembrie) după-amiază vernisajul celei de-a VI-a ediții a expoziției de fotografie „Versus dar Împreună”.
Fotografii negreșteni Emilian Moldovan, Remus Țiplea și Romeo Komaromi spun că expoziția din acest an este cea mai valoroasă din cele șase organizate până în prezent. Și asta pentru că în cadrul evenimentului expun cei mai buni 25 de fotojurnaliști și fotografi ai momentului din România.

Una dintre cele mai premiate serii este cea a Ioanei Moldovan, fotojurnalist în zone de conflict. Ioana a adus la Negrești-Oaș o serie despre soldații din Ucraina care luptă împotriva separatiștilor.

Stabilită la Londra, Alecsandra Raluca Drăgoi a adus la Negrești-Oaș seria Kenya, o serie în premieră, cu care va intra anul viitor în competiția National Geographic Traveller.
Romeo Komaromi face o incursiune prin misterele Parisului, dar prezintă și o poveste de vânătoare de la noi.
Țara Oașului este ilustrată de Remus Țiplea, printr-o serie cu mult succes la public, dar și cu valoare documentară: „Iuhașii”. Este povestea crescătorilor de oi din Țara Oașului.

Expoziția a fost completată de șase serii de portrete expresive.

În cadrul evenimentului au expus următorii fotografi: Emilian Moldovan, Remus Țiplea și Romeo Komaromi – organizatori; invitați: Alecsandra Raluca Drăgoi, Anca Cernoschi, Anca Mitroi, Andreea Retinschi, Bogdan Boghitoi, Cristina Venedict, Daniel Bălțat, Gabriel T. Bălănescu, George Popescu, Hajdu Tamas, Ioana Cârlig, Ioana Moldovan, Marin Raica, Liviu Cocicodar, Marin Moldovan, Natalia Ciobanu, Oliver Merce, Petruț Călinescu, Sorin Vidis, Tadao Shibata, Tibor Laszlo Olah și Vasile Dorolți.

Expoziția este organizată în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș și Muzeul Țării Oașului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.