Dezbatere publică pe tema bugetului pe 2016

Palatul_Victoria

Miercuri, 9 decembrie, Guvernul organizează o dezbatere publică despre structura şi priorităţile proiectului de Buget pe 2016. La întâlnirea ce va avea loc la Palatul Victoria, în intervalul orar 14.00-16.00, vor participa miniştrii, reprezentanţi ai unor ONG-uri şi cetăţeni interesaţi.

În cadrul evenimentului o organizaţie/un cetăţean va prezenta un singur punct de vedere, eventualele completări putând să fie supuse atenţiei în scris, prin materiale transmise prin e-mail.

Alături de persoanele care vor avea puncte de vedere transmise prin e-mail şi susţinute în dezbatere, vor putea participa, în limita locurilor disponibile din sală, persoane şi reprezentanţi ai organizaţiilor dar fără intervenţii, în scopul informării.

În funcţie de interesul manifestat pentru eveniment, organizatorii iau în considerare transmiterea live a dezbaterii prin internet, astfel încât să se ofere posibilitatea cât mai multor grupuri interesate, mai ales din afara Bucureştiului şi chiar din afara ţării, să participe la ședință.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.