Se deschide Satu Mare Shopping Plaza

Mall

Satu Mare Shopping Plaza, centrul comercial din oraş cu branduri internaţionale de fashion se deschide pe data de 3 martie 2016, ora 12.00. Majoritatea retailerilor au început deja amenajarea magazinelor.

SC Zirmer Bud SRL, unicul investitor al centrului comercial anunță că în data de 3 martie, la ora 12.00, se inaugurează centrul comercial de la Cap Pod Golescu, care va găzdui: cinema, casino, cafenele, food court, o sală de sport dotată cu piscină olimpică, electrocasnice, magazine de jucării, mai multe branduri internaţionale de haine şi pantofi, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi şi copii, precum H&M şi PEPCO.

Administratorul Satu Mare Shopping Plaza, Radu Bud a declarat pentru Sătmăreanul că cinematograful care va funcționa în cadrul centrului comercial va avea cel puțin patru săli, dar în momentul de față se desfășoară negocieri cu mai multe firme de profil.

„Vom avea și un supermarket, însă aceasta face parte dintr-un plan de viitor. Supermarket-ul va funcționa în noul corp de clădire, corpul B, care va fi construit pe terenul de lângă actualul Shopping Plaza. Referitor la prețurile de închiriere a spațiilor rămase încă disponibile din cadrul Shopping Plaza, pot să vă spun că acestea variază între 7 și 15 euro pe metru pătrat, în funcție de zonă, suprafață închiriabilă și de etajul la care agentul comercial dorește să-și desfășoare activitatea”.

Pentru spaţiile mici rămase disponibile din cei 12.500 de metri pătraţi, spaţiu închiriabil, investitorul pune la dispoziţie următoarele contacte: radubud@yahoo.com, 0740 088612 sau 0744 507013, pentru potenţialii retaileri dornici să îşi deschidă sau dezvolte afacerea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.