Olimpia Satu Mare – Unirea Tărlungeni 1-1

fotbal1

fotbal2

fotbal3

fotbal5

fotbal7

fotbal8

fotbal9

În meciul etapei a XVIII-a, a Ligii a II-a, Seria B, la fotbal jucat astăzi 5 decembrie, pe teren propriu, Olimpia Satu Mare a terminat la egalitate cu Unirea Tărlungeni, scor 1-1. La pauză, tabela de marcaj arăta scorul de 0 la 1, în favoarea oaspeților.

Unirea Tărlungeni a deschis scorul în minutul 11 al partidei. După lovitura de colț a lui Marin, Forika a marcat cu capul de la 5 metri. Cu câteva minute înainte de finalul primei reprize, Takacs a fost faultat în careu, însă arbitrul nu a acordat lovitură de pedeapsă, motivând că jucătorul nostru ar fi simulat. Totodată, Takacs s-a ales și cu un cartonaș galben.

În a doua repriză, Tibi Csik i-a introdus în teren pe Bura, Kanalos și Faur. Schimbarea gândită de Csik s-a dovedit a fi cât se poate de inspirată, având în vedere că în minutul 84 a venit și golul egalizator. Kanalos i-a pasat lui Faur în careu, iar acesta a readus egalitatea pe tabela de marcaj. Astfel, scorul final al partidei a fost de 1 la 1.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Băican – Ciul (75 Bura), Tătaru, Heil, Iuhas, Chivari, Villand, Takacs (56 Faur), Sălăgeanu, Selagea (71 Kanalos) și Boștină.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.