Vezi cum ar putea arăta Stadionului Olimpia după modernizare

02b02a

03b 03a01b 01a
05b05a04b04aStadion 2 intunecatStadion 1 intunecat

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 4 decembrie, Primăria Satu Mare a prezentat proiectul de modernizare a Stadionului Olimpia. Valoarea investiției se ridică la suma de 15 milioane de euro.

Potrivit celor declarate de city-managerul municipiului Satu Mare, Dan Băbuț, proiectul va fi predat Companiei Naționale de Investiții, cea care va asigura finanțarea și se va ocupa și de implementarea proiectului.

Din cele prezentate reiese că stadionul va avea un număr de 13.875 de locuri, din care 475 vor fi locuri VIP, săli de sport, un mic hotel cu 39 de locuri de cazare, copertină, spații comerciale și va avea toate condițiile necesare pentru a se desfășura și meciuri din liga I. Băbuț spune că pe stadion vor putea fi organizate și concerte dar și evenimente de mai mare amploare.

După predarea proiectului Companiei Naționale de Investiții, urmează organizarea licitației pentru proiectare și execuție în termen de 4-6 luni, iar lucrările vor trebui finalizate în termen de 24 de luni.

3 Comentarii la "Vezi cum ar putea arăta Stadionului Olimpia după modernizare"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.