O clătită pentru o cauză nobilă

clatita

Clatitarie

Clătităria „ClaTos”, situată lângă Casa de Modă, invită sătmărenii (și nu numai) la cea de-a doua ediție a proiectului caritabil „O clătită pentru o cauză nobilă”. Prin acest demers „dorim să redăm zâmbetul pe chipul unor copii în prag de sărbători”, spune administratoarea afacerii, Alexandra Lipovan.

„Începând cu 4 decembrie, în fiecare zi de vineri vom dona profitul realizat unor copii care provin din medii defavorizate și beneficiază de asistență socială prin SPAS” ne-a spus Alexandra Lipovan

Programul clătităriei este zilnic de la 09.00 la 17.00, iar în această lună, programul pentru fiecare zi de vineri este în intervalul orar 09.00-22.00.
Vă reamintim că în acest an, Alexandra Lipovan a fost desemnată „Antreprenorul lunii iunie” de către Ambasada SUA la București, pentru dezvoltarea afacerii sale, Clătităria „ClaTos”.

Clătităria mobilă „ClaTos” a fost înființată în 2013. Alexandra și-a folosit succesul pentru a îmbunătăți viețile copiilor aflați în sistemul de asistență socială, ca parte a campaniei sale umanitare „O clătită pentru o cauză nobilă”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.