Natalia Oneț, printre primele 30 cele mai frumoase femei din lume

Natalia Onet

Reprezentanta României la „Miss World” 2015, sătmăreanca Natalia Oneț, a ajuns printre primele 30 cele mai frumoase femei din lume care au rămas în competiție.
„Mai sunt încă două săptămâni și vom afla cine este Miss World. Îmi doresc foarte mult să aduc titlul acasă, sunt mândră de originile mele și sper că voi reuși”, a declarat Natalia.

Sătmăreanca noastră s-a pregătit foarte mult pentru această competiție, a făcut mult sport și a urmat o dietă recomandată de un nutriționist de marcă. „Respect cu strictețe un regim de viață sănătos ce implică o alimentație corectă și multă mișcare. Ador yoga, care mă ajută să mă relaxez și să îmi tonific corpul”, a declarat pentru Click, Natalia Oneț.

Vă reamintim că în urma selecției naționale Miss World România 2015, organizată în data de 19 octombrie la București, Ioana Natalia Oneț a fost desemnată oficial să reprezinte țara noastră în cadrul Miss World 2015, competitie care în acest an se desfășoară în Sanya (China), în perioada 21 noiembrie – 20 decembrie 2015. Marele premiu al competiției este în valoare de 100.000 de dolari americani.

Natalia Oneț are 1,76 m înălțime, iar dimensiunile sale sunt 89-60-90. Sătmăreanca Natalia Oneț locuiește de mulți ani în București, acolo unde a absolvit Facultatea de Biologie cu specializarea Ecologie și Protecția mediului din cadrul Universității din București și masteratul în turism

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.