Creațiile Ioanei Călin au făcut senzație la „Bucharest Fashion Week” (Foto)

ClaudiaMenghia2

prezentare1

prezentare2

prezentare4

Prezentare5

Rebecca Prodan

Ioana Calin

Ioana Calin1

Ioana Calin2

Cunoscuta creatoare de modă din Satu Mare, Ioana Călin, a participat la „Bucharest Fashion Week”, eveniment de modă în cadrul căruia a prezentat miercuri (2 decembrie) seara colecția „Believe in fairytales”. Creațiile sătmărencei noastre au fost prezentate de modele de top, precum Claudia Menghia, dar și de fiica Anamariei Prodan, Rebecca.

„Am prezentat 15 piese, iar colecția se numește „Believe in fairytales”. A fost un eveniment foarte bine organizat. Am fost primită foarte, foarte bine, chiar dacă a fost prima dată când particip la Bucharest Fashion Week. Au fost foarte impresionați de colecție, modelele de top au dorit să-mi prezinte rochiile, ceea ce m-a bucurat enorm. Claudia Menghia a prezentat ultima rochie. Și fiica Anamariei Prodan, Rebecca, a făcut senzație îmbrăcată de mireasă”, a declarat pentru Sătmăreanul, creatoarea de modă, Ioana Călin.

Mai mult decât atât, Ioana Călin a fost nominalizată pentru un premiu, însă totul rămâne secret până duminică, 6 decembrie, când va avea loc gala festivă de decernare a distincțiilor.

„Totul a fost perfect ! Și sunt foarte fericită că am fost nominalizată pentru un premiu, iar duminică, trebuie să mă întorc la decernarea premiilor. Încă nu știu despre ce premiu este vorba. Doar atât mi-au spus că trebuie neaparat să mă întorc la București”, ne-a dezvăluit Ioana Călin.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.