Patru medalii pentru „Royal Dance Club” Satu Mare, la „Napoca Dance Festival”

dans

Dansatorii de la „Royal Dance Club” Satu Mare au participat în zilele de 28, respectiv 29 noiembrie la Cluj-Napoca. la de-a VIII-a ediție a Concursului Național de dans sportiv „Napoca Dance Festival”. În cadrul acestei competiții, dansatorii de la „Royal Dance” au obținut o medalie de aur, trei de argint, iar o pereche s-a calificat în finala concursului.

La Concursului Național de dans sportiv au participat peste 350 de perechi din țară, iar Ovidiu Ignat a fost invitat ca arbitru la această competiție.

Perechile de la „Royal Dance Club” au avut o evoluție remarcabilă la această competiție sportivă, obținând următoarele rezultate la diferite categorii de vârstă și clasă:

Dragoș Hepcal – Luiza Jurguț: locul I la Open Basic Latino (vârsta 12-15 ani);

Mihnea Opre – Iulia Chereji: locul II la Open Basic Latino și Open Basic Standard (vârsta 12-15 ani);

George Rapan – Cerasela Torja: locul II la clasa D (vârsta 14-15 ani);

Denis Coșarcă – Carina Cociota: locul IV la clasa D și locul VI la Open Basic Standard (vârsta 12-13 ani).

Meritul aparține atât sportivilor și părinților cât și antrenorilor Ovidiu Ignat, Otto Varga, Cristian Cordea Mikle și Marius Iepure.

Urmează pregătirea pentru organizarea celei de a VIII-a ediții a Galei Royal care va avea loc în data de 18 decembrie de la ora 18.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor pentru a premia sportivii clubului pentru rezultatele deosebite obținute în anul 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.