Un șofer beat criță a acroșat două mașini

accident potau

Un accident de circulație soldat cu pagube materiale a avut loc sâmbătă (28 noiembrie) seara, în jurul orei 21.30, între localitățile Băbășești și Potău. Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului Sabin U. de 34 de ani era sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că Sabin U., aflat la volanul unui VW pe direcția Băbășești-Potău, a acroșat cu partea stângă a autoturismului alte două mașini care circulau regulamentar.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest acesta indicând o concentrație alcoolică de 1,06 mg/l alcool pur în aerul expirat. În vederea stabilirii alcoolemiei Sabin U. a fost condus la Spitalul Județean Satu Mare, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

Totodată, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul în cauză nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.