Accident cu patru răniţi pe drumul spre Viile Satu Mare. Fiul deputatului Ovidiu Silaghi se afla în maşină (foto)

accident3accident4accident5
accident2 accident1

Un grav accident de circulație soldat cu patru persoane rănite și o mașină de lux făcută zob a avut loc în noaptea de vineri, 27 spre 28 noiembrie pe drumul ce leagă localitatea Viile Satu Mare de municipiul reședință de județ. Cei patru tineri aflați în mașină, printre care și Sever Silaghi, fiul deputatului de Satu Mare, Ovidiu Silaghi, mergeau cu mașina spre Viile Satu Mare.

Potrivit locțiitorului purtătorului de cuvânt al IPJ Satu Mare, Ana Petric, mașina de lux, un BMW X6, a fost condusă de Istvan Kovacs. „La volanul mașinii se afla Kovacs (Istvan Kovacs), un tânăr de 18 ani care și-a luat permisul de conducere de puțin timp, iar autoturismul este al familiei acestuia. Mașina a fost cumpărată pe leasing, pe firma familiei lui Kovacs. Șoferul s-a speriat de un animal sălbatic, a pierdut controlul volanului și s-a rostogolit cu mașina pe drum după care s-a oprit în șanțul din partea dreaptă a direcției de mers”.

Accidentul s-a petrecut la trecerea peste podul situat la ieșirea din Cionchești. Din ancheta efectuată de polițiști reiese că mașina se deplasa cu o viteză destul de mare. Potrivit anchetatorilor, după ce a părăsit carosabilul, mașina s-a rostogolit pe o distanță considerabilă. Mașina a fost găsită în șanț, la peste 200 de metri de la locul în care a părăsăsit carosabilul.

În mașină, pe lângă șofer se mai afla Sever Silaghi, fiul deputatului de Satu Mare Ovidiu Silaghi, prietena acestuia și încă o persoană în vârstă de 16 ani. În urma impactului mașina a fost distrusă total, iar cei patru tineri au suferit mai multe leziuni.

La faţa locului s-au deplasat și pompieri de la descarcerare dar și un echipaj SMURD, care au intervenit în colaborare cu o altă ambulanţă de la SJA Satu Mare.

Echipajele aflate la locul accidentului au constatat că o mașină a intrat în şanţ, rezultând patru victime dintre care o persoană încarcerată. Pompierii, paramedicii şi personalul medical au intervenit pentru descarcerarea victimei şi acordarea primului ajutor, acestea, ulterior fiind transportate la UPU Satu Mare.

Potrivit informațiilor pe care le deținem, Sever Silaghi a suferit o dislocare de umăr, prietena acestuia leziuni la un picior, iar ceilalți doi pasageri din masină au suferit politraumatisme.

În continuare vă redăm comunicatul de presă remis redacției noastre de IPJ Satu Mare:

„La data de 27.11.2015 ora 22.11, pe DJ 193 C, în localitatea Viile Satu Mare, un autoturism marca BMW condus de un tânăr de 18 ani a intrat în șanțul din partea dreaptă a direcției de deplasare.

În urma impactului pasagerii A.L. de 17 ani și Sever S., de 18 ani au fost răniți ușor și R.F., de 16 ani a fost rănit grav.

Cu ocazia verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că tânărul de 18 ani, Istvan K., care conducea autoturismul a încercat să evite contactul cu un animal sălbatic aflat pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. Totodată, au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii”.

Sursa foto: Ovidiu Domide

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.