Fotbal: UTA Arad-Olimpia Satu Mare 4-1

meci

Olimpia Satu Mare a pierdut astăzi, 28 noiembrie, scor 1 la 4, meciul jucat în deplasare, avându-i ca adversari pe arădenii de la UTA. Meciul s-a jucat de la ora 14.00.

La pauză scorul a fost de 0 la 0. În partea secundă a meciului arădenii au marcat patru goluri și au primit unul singur, luându-și astfel revanșa în fața propriilor suporteri după înfrângerea fără drept de apel de la Mioveni.

Primul gol al partidei a venit în minutul 52 al meciului după un penalty executat de Strătilă în poarta Olimpiei. Golul numărul doi a fost marcat nouă minute mai târziu, când mingea a ajuns la Ciprian Rus care a tras de la 15 metri în colțul scurt al porții noastre. Al treilea gol a venit în minutul 79, fiind marcat de către Copil care a lovit sub bara porții noastre, de la distanța de 8 metri.

În minutul 89, Hlistei a tras în blocaj după pasa lui Tănase, iar apoi mingea i-a rămas lui Man, care a înscris de la 14 metri cu latul la colţul lung al porții.

Echipa noastră a marcat în minutul 90, în urma unui șut de la 15 metri.

Pentru Olimpia Satu Mare au jucat: Băican – D. Muntean, I. Tătaru, Fl. Mureşan, Iuhas (cpt.), Takacs, Villand, R. Rus, Bura, Faur și Bîgiu. Rezerve: Şuta – Al. Boştină, Selagea, Kanalos, G. Cădar, Roatiş și D. Lukacs. Echipa este antrenată de Tiberiu Csik.

În următoarea etapă, Olimpia va juca sâmbătă, 5 decembrie, pe teren propriu, cu formația Unirea Tărlungeni. Meciul va începe la ora 11.00.

Sursa foto: www.aradon.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.