Adrian Cozma: „Avem o echipă unită, o echipă de oameni profesioniști”

Adrian Cozma si Romeo Nicoara

Adrian Cozma si Romeo Nicoara1

aDRIAN cOZMA1

„Colaborarea cu vechii colegi din PNL, astăzi colegi împreună în marele Partid Național Liberal, este nu bună, foarte bună. Avem o echipă unită, o echipă de oameni profesioniști și o să aveți surpriza plăcută să observați că vom veni în fața sătmărenilor cu o listă de oameni integri pentru alegerile locale din 2016”, a declarat co-președintele Organizației Județene a PNL Satu Mare, Adrian Cozma, în cadrul unei conferințe de presă susține azi, 23 noiembrie, alături de cel de-al doilea co-președinte al formațiunii politice, deputatul Romeo Nicoară.

În luarea de cuvânt, Romeo Nicoară l-a felicitat pe Adrian Cozma pentru noua funcție în care a fost ales, subliniind faptul că, la nivelul conducerii PNL vor avea o colaborare foarte bună „vom munci în slujba sătmărenilor”.

Printre obiectivele principale ale noii conduceri a PNL Satu Mare, Adrian Cozma a subliniat că vor manifesta „o mare atenței pe care o să o avem asupra cheltuirii banului public. Asta atât din această poziție pe care o avem astăzi ca partid de opoziție, iar apoi, sper eu, am încrederea, ca partid care va conduce județul și Primăria Satu Mare. Tot timpul am fost o voce a opoziției și o să fiu în continuare. Vom încerca să facem o opoziție constructivă, așa cum cred că am reușit întotdeauna, doar că unii au vrut să arunce în derizoriu anumite adevăruri care din păcate, apoi s-au dovedit. Nu cred că mai putem merge mai departe cu un filtru pe care astăzi îl crează conducerea județeană privind alocările de bani, privind această formă de a aduce bani în comunități în funcție de culoarea politică”.

Potrivit celor declarate de Adrian Cozma, din cei 720 de milioane de lei alocați recent județului nostru, aproape 85% se duc spre primăriile PSD, 3% spre primăriile PNL, 6% spre primăriile ALDE, 3,5% spre primăriile UDMR și 3% către primăriile care au edili de la Forumul Democrat German. „Nu este vinovat cel din Santău sau cel din Pișcolt, aici mă refer la cetățeni că primarul lui este de altă culoare și a rămas demn. Nu este de asemenea normal ca comunitățile care au alt primar decât de coloratură roșie să aibă de suferit. Toate comunitățile trebuie să se dezvolte și vrem să tragem un semnal de alarmă legat de acest aspect, a declarat Cozma.

În luarea de cuvânt, deputatul Romeo Nicoară a subliniat faptul că la nivel local și la nivel de județ „PNL-ul va rămâne în opoziție față de această administrație pe care o avem acum”. De asemenea, Nicoară a subliniat și faptul că PNL-ul a susținut Guvernul Cioloș la investitură și că îl va susține în continuare. „Vom lucra aproape de acest Guvern dar vom semnala până anul viitor dacă sunt probleme sau derapaje, le vom semnala cu claritate și celeritate”, a declarat Nicoară.

Referitor la desemnarea candidatului PNL pentru funcția de primar al municipiului Satu Mare, Adrian Cozma a declarat că persoana care va reprezenta Partidul Național Liberal în cursa electorală în alegerile locale din 2016 va fi anunțat în scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.