UDMR Satu Mare: Închiderea circulației în Centrul Vechi este o decizie negândită (Video)

Kereskenyi Gabor si Maskulik Csaba

Consilierii UDMR consideră că închiderea circulației în Centrul Vechi al municipiului Satu Mare este o decizie „grăbită și negândită” de către conducerea Primăriei. În cadrul unei conferințe de presă susținute azi, 20 noiembrie, consilierul local Maskulik Csaba dar și deputatul UDMR, Kereskenyi Gabor și-au spus părerile despre această decizie.

„Această decizie putem să o catalogăm ca și un fel de cântec de lebedă a actualei administrații, plin cu fel de fel de trăznăi, ad-hoc, care vor să încerce ceva în perioade cam nepotrivite și fără să aibă o viziune clară asupra impactului acestor încercări. Din păcate, sătmărenii în ultima vreme sunt niște șoricei pentru niște experimente ale municipalității. Nu știu care va fi rezultatul”, a declarat Kereskenyi.

Maskulik a subliniat faptul că a fost singurul care, în cadrul Comisiei de circulație din cadrul primăriei nu a fost de acord cu această decizie.

„Prin închiderea celor două artere din Piața Libertății, înseamnă că accesul din partea de nord a orașului va fi complet blocat. Astfel, toată circulația din partea de nord a orașului va fi preluată de strada Mihai Viteazu și inclusiv strada Horea. Și în momentul de față circulația din fața Tribunalului pe două benzi este blocată, iar în decembrie va fi un blocaj extraordinar de mare”, spune Maskulik.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.