Fără spectacole și artificii de Ziua Națională a României

Ziua Nationala

Ziua Națională a României va fi sărbătorită la Satu Mare fără spectacole și artificii, a anunțat primarul Dorel Coica în cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi, 20 noiembrie.

Alături de primar, la întâlnirea cu jurnaliștii au participat și consilierul din cadrul Compartimentului evenimente, cultură, educație, sport, Natalia Covaci, respectiv șeful Biroului control comercial și autorizații de funcționare, Florin Maier.

Astfel, cu ocazia zilei de 1 Decembrie vor avea loc depuneri de coroane, iar de la ora 15.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor, se va organiza o expoziție cu documente provenite din Arhiva Bibliotecii Județene, eveniment dedicat sărbătorii noastre naționale.

În seara aceleiași zile, de la ora 18.00, la bradul instalat în parcul din Piața Libertății se va da drumul iluminatului ornamental de sărbători.

Seria de evenimente dedicate Zilei Naționale a României se va încheia cu un concert susținut la Filarmonica „Dinu Lipatti”. Instrumentiștii orchestrei filarmonicii vor fi dirijați de Ștefan Novak.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.