Acțiune de ecologizare organizată de APM Satu Mare

apm

În cadrul campaniei de plantări de toamnă „Eco voluntarii în acțiune”, Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Satu Mare împreună cu Direcția Județeană pentru Sport și Tineret (DJST) și cu sprijinul Primăriei Micula respectiv Direcția Silvică, a organizat o nouă acțiune de ecologizare și plantări de puieți de plopi în localitatea Micula.

Acțiunea a avut loc azi, 20 noiembrie, începând cu ora 11.00 și s-a materializat prin două etape cu participarea tinerilor de la Școala Gimnazială „Gellert Sandor” din Micula, precum și tineri voluntari din localitate alături de reprezentanți ai APM, DJST și a primăriei Micula.

Cu ocazia acțiunii de ecologizare s-au adunat un număr de 12 saci de deșeuri care au fost predați firmei de salubrizare pentru a fi depozitați la depozitul ecologic de la Doba. Echipamentele necesare: mănuși și saci de plastic, au fost asigurate de DJST.

În urma acțiunilor tinerii au fost premiați cu diplome de participare din partea organizatorilor. Echipele cu cele mai mari cantități de deșeuri colectate au primit pe lângă diplome și cadouri din partea APM Satu Mare.

Pentru efortul depus în beneficiul mediului, DJST a oferit participanților o masă caldă servită la Casa de Cultură a localității Micula.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.