Accident lângă Poliția de Frontieră Satu Mare (Foto&Video)

accident1

accident2

accident3

accident4

accident5

accident6

accident7

accident9

accident10

accident11

Un accident de circulație soldat cu rănirea unei tinere de 20 de ani și avarierea mai multor mașini a avut loc astăzi, 19 noiembrie, la intersecția străzilor Bujorului cu a Martirilor Deportați din Satu Mare. Accidentul a avut loc în jurul orei 09.15.

Din cercetările efectuate la faţa locului s-a stabilit că, o tânără în vârstă de 18 ani, a condus autoturismul marca Audi, iar pe fondul neacordării priorităţii de trecere a intrat în coliziune cu autoturismul marca Volkswagen, care era condus de către o femeie, în vârstă de 36 de ani. În accident a fost rănită uşor o tânără de 20 de ani, pasageră în Volkswagen.

În urma impactului, Audi-ul a fost proiectat într-o mașină Volvo, parcată regulamentar, care, la rândul său, a lovit o altă mașină Dacia.

La fața locului au ajuns echipaje de la Poliție și SMURD, dar și de la Serviciul de descarcerare, având în vedere că o persoană a rămas blocată într-una dintre mașini.

Șoferițele au fost testate cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative. De asemenea, le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.