Vezi răspunsul președintelui FC Olimpia Satu Mare la acuzațiile lui Adrian Cozma (Video)

 

Dan Babut

Președintele Clubului FC Olimpia Satu Mare, Dan Băbuț, a răspuns în cadrul unei conferințe de presă suținute azi, 18 noiembrie, acuzațiilor aduse clubului dar și persoanei sale de către consilierul județean Adrian Cozma, co-președintele PNL Satu Mare, cu privire la cheltuirea banilor alocați activităților sportive din cadrul clubului.

Vă reamintim că, prin intermediul unui comunicat de presă remis în cursul zilei de marți, 16 noiembrie, redacției noastre, consilierul județean Adrian Cozma i-a solicitat președintelui FC Olimpia Satu Mare lămuriri cu privire la situația financiară a clubului, acuzându-l pe acesta de lipsă de transparență în cheltuirea banilor alocați activităților fotbalistice (http://www.satmareanul.net/2015/11/16/adrian-cozma-atac-la-dan-babut/)

„Este vorba de imaginea clubului care este pătată de un consilier și care ar trebui să apere drepturile acestui club. Și înainte de a ridica acuzații de acest gen ar trebui să se intereseze, să vadă modul de funcționare a clubului, și apoi să ridice aceste acuzații. Se fac balanțe în fiecare an, da, la Olimpia, se face audit extern, avem controale începând de la instituțiile statului, Curtea de Conturi, chiar și ITM-ul vine în control, instituții autorizate care să facă aceste controale, adică încercăm să fim cât mai transparenți, asta fiind imaginea pe care am încercat să o dezvolt întotdeauna la acest club”, spune Băbuț.

Președintele Olimpiei Satu Mare a subliniat faptul că în urma acestor controale nu s-a primit nicio notificare cu privire la faptul că ceva ar fi în neregulă la club.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.