Miss World 2015: Vezi clipul oficial de promovare a Nataliei Oneț (Foto&Video)

Natalia Onet

„Au mai rămas trei zile până la plecarea mea în Sanya, paradisul tropical al Chinei, acolo unde voi participa ca reprezentantă a României la cel mai important concurs de frumusețe din lume Miss World 2015 ! Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut în drumul spre împlinirea marelui vis”, scrie pe pagina sa de Facebook reprezentanta României la „Miss World” 2015, sătmăreanca Natalia Oneț.

Natalia Oneț împreună cu echipa sa au realizat un videoclip de promovare în care sătmăreanca noastră vorbește atât despre ea cât și despre România, respectiv despre orașul ei natal, Satu Mare.

În acest an „Miss World”, se va desfășura în Sanya (China), iar marea finală va avea loc în data de 19 decembrie.

Natala Oneț s-a născut în Satu Mare și are 26 de ani, 1,76 înălțime, iar dimensiunile sale sunt 89-60-90. În prezent Natalia locuiește în București.

La vârsta de 15 ani, Natalia Oneț a câştigat titlul de „Miss Boboc” la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare, apoi a ocupat locul III al podiumului la „Miss Universe România”, în 2009 şi locul I la „Miss Hostess România”, în 2011.

Sătmăreanca noastră a fost imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, dar a colaborat şi cu Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato. În 2013, frumoasa sătmăreancă a câștigat titlul de „Miss Tourism România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.