Cluburile sătmărene amendate cu peste 280.000 lei

????????????????????????????????????????????????????????????
????????????????????????????????????????????????????????????

În perioada 5-15 noiembrie, pompierii sătmăreni au efectuat controale la 11 cluburi, ocazie cu care au constatat un număr de 75 de nereguli. Potrivit celor declarate de inspectorul șef al ISU „Someș” Satu Mare, Dan Gheorghe, dintre neregulile constatate, 23 au fost soluționate pe loc, s-au aplicat un număr de 39 de avertismente și 14 amenzi contravenționale în valoare de 288.000 lei.

Printre neregulile găsite în cluburile sătmărene, șeful ISU „Someș” a amintit următoarele: lipsa autorizației de securitate la incendiu, planul de intervenție întocmit neconform cu legislația în vigoare, obturarea căilor de evacuare, lipsa unui sistem de anunțare a incendiului, etc.

De asemenea, Dan Gheorghe spune că în niciunul dintre cele 11 cluburi controlate nu s-au realizat „lucrări de ignifugare a elementelor de construcție realizate din materiale combustibile, de decor, tapeturi”.

Cu toate acestea, în urma controalelor efectuate niciunul din cluburi nu au fost închise, pompierii constatând că abaterile înregistrate nu sunt chiar atât de grave.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.