Percheziții la Consiliul Județean Satu Mare

cj

UPDATE: Potrivit unor surse judiciare, anchetatorii verifică modul de atribuire a unor contracte din bani publici. Procurorii susțin că este vorba de suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție comise în perioada 2010-2015.

Mai multe percheziții au avut loc în această dimineață (azi, 17 noiembrie) la Consiliul Județean (CJ) Satu Mare dar și la sediul unor firme din județ. Procurorii DNA au cerut acces în mai multe birouri cu documente din cadrul CJ.

Într-un comunicat de presă emis azi de către Direcția Națională Anticorupție se arată că se efectuează percheziții atât în capitală cât și în județele Ilfov, Satu Mare și Botoșani, la sediul central ANAF și la sediile unor firme, respectiv la domiciliile unor persoane fizice.

În continuare vă prezentăm comunicatul de presă al DNA:

„Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Oradea, au efectuat astăzi, 17 noiembrie, cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, comise în perioada 2010 – 2015.

În cursul zilei de azi, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 16 de locații situate în municipiul București și județele Ilfov, Satu Mare și Botoșani, din care două sunt sediile unor instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.