Elvis, rămâne după gratii. Hașișul a fost adus în țară de un sătmărean

Elvis

Tribunalului Sălaj a admis azi, 17 noiembrie, propunerea procurorilor DIICOT cu privire la prelungirea arestării preventive în cazul lui Elvis Pop, din Someş Odorhei, prins în flagrant în septembrie 2015 când încerca să vândă haşiş în Jibou. Procurorii susțin că hașișul a fost cumpărat în Milano (Italia) și a fost adus în țară într-o cutie de detergent prin intermediul unui șofer din Satu Mare care efectuează curse pe traseul Italia-România.

Potrivit anchetatorilor, în luna august 2015, Elvis a cumpărat de la un marocan cantitatea de 100 de grame de hașiș cu suma de 400 de lei. Ulterior, hașișul a fost ascuns într-o cutie de detergent și predat unui bărbat din Satu Mare, care efectuează curse regulate pe traseul Italia – România.

Apoi, în cursul zilei de 9 septembrie, Elvis Pop a vândut unui ofițer sub acoperire 4 grame de hașiș. Ofițerul a plătit 200 de lei pentru cele 4 grame de droguri, iar a doua zi a mai cumpărat 20 de grame, pentru care a plătit 1.000 de lei.

În urma perchezițiilor efectuate acasă la Elvis, oamenii legii au descoperit cantitatea de 55 de grame hașiș, ascunsă într-un toc de ochelari, dar și un cântar de mare precizie folosit pentru porționarea drogului. Elvis Pop a fost reținut pentru trafic de droguri de risc.

În prima fază, Tribunalul Sălaj a respins propunerea de arestare preventive și a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Procurorii DIICOT au depus contestație împotriva hotărârii Tribunalului Sălaj, iar Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea preventivă a lui Elvis Pop pe o perioadă de 30 de zile, acesta fiind acuzat de trafic de droguri.

Ulterior, magistrații sălăjeni au mai prelungit de două ori măsura de arest preventiv pentru Elvis Pop.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.