Aventuri în Insulele Lofoten, cu Vlad Mureșan

Vlad Muresan1

Vlad Muresan2

Luni (16 noiembrie) seara, de la ora 21.00, la pub-ul District 15 din Satu Mare a avut loc un eveniment prezentat de Vlad Mureșan, intitulat „Proiecție foto, Insulele Lofoten”. În cadrul proiecţiei foto, Vlad a prezentat instantanee realizate în Insulele Lofoten din Norvegia, unde a petrecut o săptămână din excursia lui de 45 de zile.

Publicul numeros a rămas impresionat de aventura făcută de Vlad Mureşan, acesta fiind deschis spre a i se pune întrebări. Cea mai mare curiozitate a fost legată de aurora boreală pe care Vlad a văzut-o.

„În seara aceasta m-am simţit foarte bine şi încă sunt sub influenţa prezentării. Această excursie a fost o experienţă de neuitat. Am reuşit să văd multe lucruri extraordinare pe care nu le voi uita, categoric, toată viaţa. Am hotărât să fac această excursie deoarece iubesc foarte mult să merg cu bicicleta şi în aceeaşi măsura iubesc călătoria. Cel mai mult m-a impresionat în această excursie deschiderea oamenilor pe care i-am întâlnit. Dacă ar fi să o iau de la capăt probabil nu aş face exact la fel. Aş alege şi alte locuri pentru a întâlni alte tipuri de oameni. Următoarea expediţie va fi în ţara noastră deoarece îmi doresc să văd mai multe locuri de la noi, pentru că avem ce vizita” a declarat Vlad Mureșan după eveniment.

Vlad Muresan, membru al Clubului Sportiv „Pro Racers”, a pornit pe 14 iunie 2015 într-o aventură fabuloasă pe bicicletă spre Norvegia. Sătmăreanul „naturalizat” a traversat nouă țări parcurgând 3.500 de kilometri în 45 de zile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.