Popice: Marius Lucuț, medaliat cu bronz la Campionatul Național de Juniori

popice

În zilele de 13 și 14 noiembrie s-a desfăşurat la Târgu Mureş finala Campionatului Naţional de Juniori (U23) la popice, una dintre cele mai importante competiţii desfăşurate la acest nivel.

La proba de individual Marius Lucuț, cu 556 de popice a câștigat medalia de bronz. Medalia de aur i-a revenit lui Ștefan Lincu de la Olimpia ACB Iași, medaliat anul acesta și la Campionatele Mondiale, care a doborât recordul național al fostului nostru sportiv, Vlad Sabău. Pe locul doi s-a clasat Radu Bălăban de la Inter Petrila, medaliat la Mondialele din 2014 de la Brno cu bronz.

La proba de tandem, Vasile Maxim și Darius Șoncodi au câștigat argintul, iar medalia de bronz a fost câștigată de Ciprian Cubițchi și Bogdan Bondics. Titlul le-a revenit sportivilor Rareș Balogh și Marian Lazăr de la CFR Cluj – CSM Câmpia Turzii.

Vă reamintim că anul acesta echipa CSM Satu Mare a ieșit campioană națională la categoria U23 pentru prima dată în istoria acestui sport în Satu Mare. Iar la U18, Marius Lucuț a câștigat titlul național la individual.

Marius Lucuț și Gabriel Sabău au participat anul acesta la Campionatele Mondiale, organizate la Spickendorf (Germania), unde s-au clasat pe locul 9 la proba pe echipe, alături de naționala României.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.