Liderul mafiei păcănelelor din Sălaj, mutat în arestul IPJ Satu Mare

Stelian Danco

Capul mafiei păcănelelor din Sălaj, Stelian Danco, a fost mutat în aceste zile din arestul IPJ Sălaj în cel al Poliției din Satu Mare. Tot la Satu Mare au fost transferați și ceilalți doi asociați ai lui Danco, și anume, Claudiu Paneș, respectiv Raul Ciascai.

Săptămâna trecută miercuri, 11 noiembrie, Danco a depus o plângere la Tribunalul Sălaj, susținând că este arestat ilegal. După ce au analizat plângerea, magistrații sălăjeni au decis ca aceasta să fie judecată de către judecătorul de supraveghere a privării de liberate din cadrul Penitenciarului Satu Mare, care are în raza de supraveghere și Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sălaj.

Stelian Daco a fost arestat la 1 noiembrie 2015, în urma unor percheziții efectuate de procurorii DIICOT care au destructurat o rețea care măsluia aparatele de jocuri tip slot-machine. Cu ocazia perchezițiilor, oamenii legii au ridicat: 2.291.489 de lei, 291.545 euro, 3.596 lire sterline, 415 dolari și 25,830 kilograme de aur.

Totodată, la firma administrată de Stelian Danco, SC Electro DSL SRL, a fost descoperit un seif în care se aflau 129.080 euro, 175.799 de lei, dar și cantitatea de 561,66 grame de aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.