O băimăreancă a murit în urma atentatelor de la Paris

mortii

Mariana Lăcrămioara Pop din Baia Mare și Ionuț Ciprian Calciu din Tulcea sunt cei doi români care au murit în urma atentatelor din capitala Franței. Cei doi au fost uciși prin împușcare, ulterior aceștia fiind identificați de rude.

Femeia din Baia Mare avea 29 de ani și locuia de ceva vreme în Paris. Cei doi tineri, Mariana Lăcrămioara Pop și Ionuț Ciprian Calciu, formau un cuplu şi aveau un copil în vârstă de un an.

„În aceste momente tragice prin care trece naţiunea franceză şi care au îndoliat întreaga lume, îmi exprim regretul profund şi compasiunea. Cu atât mai mult cu cât în sângerosul atac şi-a pierdut viaţa o băimăreancă de-a noastră. Rugăciunile mele se îndreaptă spre toţi cei care au pierdut pe cineva drag în acest tragic atentat, spre francezi, români, băimăreni. (…) Cred că fiecare dintre noi, oamenii simpli, trebuie să transmitem dorinţa noastră de pace. Să lăsăm deoparte divergenţele, războaiele şi permanenta luptă pentru putere. Nimic bun nu aduce umanităţii dacă acest război dintre creştini şi musulmani continuă. Mai mult ca oricând avem nevoie de egalitate, libertate şi fraternitate. Pe plan mondial”, scrie primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, pe pagina sa de Facebook.

Potrivit unor surse, în momentul când s-a produs tragedia, cei doi tineri au fost în barul „La Belle Equipe” din capitala Franței, unde a avut loc o aniversare. În urma atacului, 18 persoane care se aflau în local au murit. Copilul acestora era acasă, cu bunica din partea mamei.
Sursa foto: Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.