Trei piețe din Satu Mare, modernizate până în luna martie 2016

piata1

Până în luna martie 2016 vor fi modernizate trei piețe agrolimentare din municipiului Satu Mare. Este vorba despre piețele din Carpați I, Piața Mare și „Someș”. Anunțul a fost făcut de către Eniko Glodean, reprezentantul Administrației Domeniului Public (ADP) din cadrul Primăriei Satu Mare, în cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 13 noiembrie.

În piața din Carpați I, lucrările au început în această lună, iar termenul de execuție este până la sfârșitul lunii ianuarie 2016. Potrivit celor declarate de Glodeaan, piața din Carpați I va fi acoperită cu copertină și va avea un spațiu închis care va permite comercializarea produselor la standarde europene.

Există un studiu de fezabilitate și pentru Piața Mare, unde va fi construită o hală de mari dimensiuni, cu două nivele. Hala va avea un nivel subteran cu 100 de locuri de parcare și un nivel unde se va desfășura activitatea comercială.

Au început lucrările și la Piața „Someș” care, potrivit celor declarate de Glodean va avea o copertină luminoasă ce va fi legată de clădirea principală. De asemenea, va fi modernizată și fațada clădirii principale, iar în interior vor fi schimbate instalațiile de apă, canalizare, iluminat, uși, geamuri și vor fi amenajate mese din fibră de sticlă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.