Spadă feminin: Simona Pop pe tabloul de 64 la Nanjing

Simona Pop

În noaptea de joi, 12 spre azi, 13 noiembrie, a început la Nanjing (China) cea de-a II-a etapă de Cupă Mondială la spadă seniori feminin, la individual și pe echipe, din sezonul 2015-2016. Sătmăreanca Simona Pop s-a calificat pe tabloul de 64. Cealaltă sportivă din Satu Mare, Amalia Tătăran, a ratat calificarea.

După faza grupelor, Loredana Dinu s-a calificat direct pe tabloul principal de 64. Sportiva de la CS Dinamo a obținut șase victorii în șase partide. Tot pe tabloul principal de 64 s-a calificat și Simona Pop. Legitimată la CSA Steaua, Simona a contabilizat trei victorii în șase partide în grupa preliminară, iar în eliminările directe preliminare a obținut următoarele rezultate: tabloul preliminar de 128 – 15-12 cu Eunyoung Jeong (Coreea de Sud); tabloul preliminar de 64 – 15-11 cu Katarzyna Trzopek (SUA).

Delegația României la Nanjing este condusă de antrenorii Dan Podeanu și George Epurescu.

Concursul de la Nanjing continuă în noaptea de sâmbătă, 14 noiembrie, la ora 01.00, cu întrecerile de pe tabloul de 64. Semifinalele și finala se vor desfășura cu începere de la ora 09.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.