Elisabeta Lipă ar putea prelua postul de ministru al Tineretului şi Sportului

Elisabeta Lipa

Elisabeta Lipă se află printre persoanele vehiculate pentru a ocupa postul de ministru al Tineretului şi Sportului, în Guvernul condus de premierul desemnat Dacian Cioloş. Anunțul a fost făcut azi, 13 noiembrie de către secretarul general al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român (COSR), Ioan Dobrescu.

„Am auzit mai multe variante în aceste zile pentru postul de ministru, printre care se vehiculează şi numele doamnei Lipă. Ar fi bine să fie aşa, nu numai pentru că doamna Lipă este vicepreşedinte al COSR, dar este un om de sport, capabil, care a demonstrat asta. Am mai auzit şi varianta ca doamna Gabriela Szabo să rămână în fruntea sportului dintr-o anume poziţie”, a declarat Dobrescu.

„Nu am ce să vă spun, sunt onorată că se vehiculează numele meu. Dar, pe de altă parte, mie îmi este bine unde sunt, nu duc lipsă de activitate şi nici nu râvnesc după alte posturi. Dacă va fi să fie, vom vedea, dar deocamdată nu a vorbit nimeni cu mine”, a declarat Elisabeta Lipă.

Multiplă campioană olimpică la canotaj (5 medalii de aur), Elisabeta Lipă ocupă în acest moment funcţiile de preşedinte al Clubului Sportiv Dinamo, preşedinte al Federaţiei Române de Canotaj şi vicepreşedinte al Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Elisabeta Lipă are 51 de ani și este din 2004 chestor de poliţie în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.