Elevii și preșcolarii au învățat despre drepturile copilului

copii1

copii2

copii3

S-a încheiat prima săptămână din cadrul campaniei de promovare a drepturilor copilului. La dezbateri au participat preșcolari de la Grădinița „Voinicelul” și elevii de la Colegiile tehnice „Unio-Traian Vuia” respectiv „Ion I. C. Brătianu”.

Campania de promovare a drepturilor copilului lansată de Asociația „Stea” se încheie vineri, 20 noiembrie cu spectacolul de teatru „Suntem la fel ca voi !” realizat în parteneriat cu Asociația „Teatrul Genesis” din Satu Mare și beneficiarii Centrului de zi „Stea”. Evenimentul va avea loc la Sala „Studio” a Teatrului de Nord cu începere de la ora 18.00, intrarea fiind gratuită.

În cadrul dezbaterilor realizate săptămâna aceasta, copiii și elevii au făcut cunoștință cu cele 42 de articole din Conventia ONU din 1989, au participat la jocuri de tip quiz și au vizionat spectacolul „Suntem la fel ca voi !”.

Campania de promovare a drepturilor copilului „Vreau și eu să fiu COPIL !” se desfășoară în cadrul proiectului „Parteneriat inter-sectorial –baza serviciilor sociale de calitate” implementat de Asociația „Stea” în parteneriat cu Serviciul Public de Asistenţă Socială Satu Mare, Poliţia Locală a municipiului Satu Mare şi Direcţia de Evidenţă a Persoanelor din subordinea Consiliului Local, în perioada 16 mai 2014 – 30 aprilie 2016.

Proiectul este finanţat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul programului Fondului ONG în România (www.fondong.fdsc.ro). Bugetul proiectului este de 211.326,61 euro, din care 186.160,36 Euro finanţare nerambursabilă şi 25.166,25 euro contribuţia Asociaţiei „Stea” şi a partenerilor săi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.