„Balul Oamenilor de Afaceri”, la a XXII-a ediție (Foto&Video)

Bal27Bal25 Bal26 Bal28 Bal29 Bal30 Bal31 Bal32 Bal33 Bal23 Bal24
Restaurantul „Miorița” a găzduit în această seară „Top-ul firmelor” și „Balul Oamenilor de Afaceri” din județul Satu Mare. În acest an, evenimentul a ajuns la a XXII-a ediție.
Dintre oficialități la evenimentul din această seară au participat președintele Consiliului Județean (CJ) Satu Mare, Adrian Ștef, președintele Camerei de Comerț Satu Mare, deputatul Ovidiu Silaghi, deputatul social-democrat Octavian Petric, senatorul UDMR Pataki Csaba, deputatul UDMR Kereskenyi Gabor și primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca.
Directorul Camerei de Comerț Satu Mare, Daniela Culic, a subliniat faptul că evenimentul din această seară este „de maximă importanță pentru economia județului, iar pentru noi o bucurie. Anul acesta e a 22-a ediție și în mod fericit se suprapune cu 25 de ani de activitate a Camerei de Comerț din Satu Mare. Am dorit să fie un eveniment special așa că pe lângă modul în care organizăm de obicei, cu premiere și o parte să spunem oficială, de recunoaștere a meritelor firmelor de excelență din județ, avem un program mai special. Astăzi, am invitat formația Compact și sper să le facem o plăcere oamenilor de afaceri”.
În luarea de cuvânt Aurelia Fedorca a declarat că „județul Satu Mare beneficiază în următorii patru ani de finanțări pentru investiții majore în administrația publică astfel încât și dumneavoastră, oamenilor de afaceri, să vă fie mai bine și bineînțeles, sper că o bună parte dintre dumneavoastră sunteți parteneri în contractele noastre de dezvoltare a județului”.
Deputatul Octavian Petric a subliniat faptul că parlamentarii sătmăreni „promovează proiecte care să ajute mediul de afaceri”.
În luarea de cuvânt, Kereskenyi Gabor a recunoscut că „întradevăr a avut loc la nivel național o creștere economică, dar situația nu este deloc chiar atât de roză. Situația va fi mai bună atunci când vom putea spune că investițiile publice sunt executate, la nivelul județului sau la nivel de municipiu, de firme sătmărene, deci banul public rămâne aici, acasă la noi”.
„Dumneavoastră, prin activitatea pe care o desfășurați, contribuiți în mod direct la dezvoltarea județului Satu Mare”, a subliniat președintele CJ, Adrian Ștef. Acesta a vorbit despre proiectele PNDL, pentru care au fost alocați 150 milioane de euro, aferente celor „92 de proiecte de infrastructură în județul Satu Mare, dintre care drumuri județene vor fi reabilitate în lungime de 200 de km”.
După luările de cuvânt a urmat festivitatea de premiere a celor mai performante firme din județul Satu Mare.
Prin promovarea societǎţilor comerciale performante, inclusiv sub forma Catalogului „Topului Firmelor”, Camera de Comerţ doreşte sǎ contribuie la crearea şi consolidarea unei imagini favorabile a economiei sǎtmǎrene, la promovarea potenţialului real al judeţului şi totodatǎ la crearea unui mod de a facilita contacte de afaceri între firmele sǎtmǎrene care sunt clasate în top şi potenţiali parteneri de afaceri din ţarǎ şi strǎinǎtate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.