Vezi ce spune Andrei Bud despre tragedia de la Clubul „Colectiv” (Video)

Andrei Bud

În cadrul unei conferințe de presă susținută azi, 12 noiembrie, la Spitalul „Bagdasar Arseni” din capitală, câțiva pacienți, printre care și olimpicul internațional, negreșteanul Andrei Bud, povestesc despre tragedia Clubul „Colectiv”. Incendiul a avut loc în seara zilei de 30 octombrie.

Andrei spune că nu regretă că a trecut prin această experiență, pentru că știe că tragedia prin care a trecut îl va face mai puternic. În fotografie Andrei Bud apare tuns scurt, deoarece părul i-a luat foc în incendiul de la Colectiv, și cu mâinile bandajate. Puteți urmări declarația lui Andrei Bud de la minutul 28: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/primele-declaratii-ale-victimelor-din-colectiv-dupa-cateva-secunde-a-inceput-focul-puternic-care-a-trimis-lumea-catre-iesire-intr-o-busculada-de-care-nu-as-vrea-sa-aiba-parte-nimeni-130764.html

„Voia bună este unul din lucrurile care ne ajută să trecem mai ușor peste ce s-a întâmplat. Eu studiez matematica și în timpul liber joc ping-pong sau jucam pentru acum trebuie să iau o pauză. Am fost chemat de un prieten care (…) văzuse că e concert gratis. Aș spune că nici măcar nu regret că am fost în acel loc, pentru că mi-a oferit o experiență de viață din care o să ies mai puterinc. Cel mai mult apreciez implicarea voluntarilor, că oamenii au ieșit în stradă pentru noi, că s-au dus la Colectiv pentru a aduce un omagiu”, a declarat tănărul.

Andrei Bud a suferit arsuri la nivelul mâinilor.

Potrivit ultimul bilanț, numărul persoanelor decedate în urma incendiului de la Clubul „Colectiv” a ajuns azi la 53.

Sursa Foto&Video: B1 TV

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.