Jandarmii vor asigura ordinea la meciul Olimpia Satu Mare-Metalul Reșița

jandarmi

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine la meciul dintre FC Olimpia și Metalul Reșița, partidă ce se va disputa sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 11.00 pe stadionul din Satu Mare.

Jandarmii vor asigura condițiile de securitate pentru participanții la meci, vor acționa pentru prevenirea fenomenului infracțional, intervenind în cazul tulburării ordinii publice și vor oferi sprijin participanților, în toate situațiile în care vor fi solicitați.

Jandarmeria Satu Mare atrage atenția șoferilor că sâmbătă, în intervalul orar 10.00-14.00, nu vor putea circula pe strada Arenei.

Circulația auto va fi dirijată pe străzile adiacente stadionului.

Jandarmeria reamintește spectatorilor că este interzis: să introducă în stadion băuturi alcoolice, petarde, fumigene, torțe, arme ori alte obiecte ce pot fi folosite la acțiuni de tulburare a ordinii publice sau care pot conduce la producerea actelor de violență; să afișeze inscripții care incită la ura națională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel și la violență publică; să arunce cu obiecte în teren sau în direcția altor spectator; să sară gardul care delimitează spațiul de joc sau să intre pe spațiul de joc; să împiedice acțiunea forțelor pentru asigurarea sau restabilirea ordinii publice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.