Doi pakistanezi opriţi la frontieră

POLITIA DE FRONTIERA

Poliţiştii de frontieră de la Tarna Mare au predat autorităţilor de frontieră din Ucraina doi cetăţeni pakistanezi care au fost depistaţi în timp ce încercau să intre ilegal în România, pentru a ajunge într-o ţară din Spaţiul Schengen.

Miercuri, 11 noiembrie, în jurul orei 18.00, la nivelul Sectorului P.F. Tarna Mare, oamenii legii au depistat, în apropierea frontierei de stat, două persoane care se deplasau pe jos dinspre frontiera de stat către interiorul ţării şi care nu îşi justificau prezenţa în zonă.

Poliţiştii de frontieră i-au legitimat, după care au fost conduse la sediul sectorului, pentru cercetări. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că aceştia sunt cetăţeni pakistanezi și au 18, respectiv 21 de ani. Persoanele în cauză au declarat că intenţionau să ajungă într-o ţară din Spaţiul Schengen.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, iar conform acordului de readmisie, migranţii au fost predaţi autorităţilor de frontieră ucrainene, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.