Cu bicicleta până la capătul lumii: Povești din Insulele Lofoten

Insulele Lofoten

Afis_proiectie_foto

Pub-ul District 15 va găzdui luni, 16 noiembrie de la ora 21.00, un eveniment inedit ce constă într-o proiecție foto prin intermediul căreia participanții vor putea urmări imagini din Insulele Lofoten (Norvegia).

Proiecția foto se adresează tuturor iubitorilor de aventură și pasionaților de fotografie dar nu numai. Vlad Mureșan va împărtăși celor prezenți ce i s-a întâmplat timp de o săptămână în Insulele Lofoten (Norvegia), poveștile fiind însoțite de instantanee spectaculoase.

Vlad Mureșan, membru al Clubului Sportiv „Pro Racers”, a pornit pe 14 iunie 2015 într-o aventură fabuloasă pe bicicletă spre Norvegia. Sătmăreanul „naturalizat” a traversat nouă țări parcurgând 3.500 de kilometri în 45 de zile.

„Pentru mine această excursie făcută pe două roţi până în Norvegia, este una de neuitat, pe traseu întâlnind oameni călduroşi şi primitori”, a declarat Vlad Mureșan.
District 15 este situat în Satu Mare pe strada Ștefan cel Mare, numărul 15. Pentru rezervări puteți suna la numărul de telefon: 0755970374.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.