Cazul liderului mafiei păcănelelor din Sălaj, ajunge pe masa judecătorilor sătmăreni

Stelian Danco

Liderul mafiei păcănelelor din Sălaj, Liviu Stelian Danco, a depus plângere la tribunal, spunând că este încarcerat ilegal. Acesta a fost arestat la 1 noiembrie 2015. În cursul zilei de miercuri, 11 noiembrie, magistrații Tribunalului Sălaj au decis ca acest caz să fie judecat de un judecător cu competență de la Satu Mare.

Purtătorul de cuvânt al Tribunalului Sălaj, Cristina Ștef a declarat că „prin plângerea adresată judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Sălaj la data de 10.11.2015, inculpații DSL (Danco Stelian Liviu), CRO (Ciascai Radu Ovidiu) si PR (Paneș Remus) au invocat anumite aspecte pe care le apreciază nelegale în legătură cu executarea măsurii arestării preventive. La data de 11.11.2015, judecătorul de drepturi și libertăți a admis excepția necompetenței funcționale și, pe cale de consecință, a dispus înaintarea plângerii formulate către judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Satu Mare, care are în raza de supraveghere și Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Sălaj”.

Stelian Daco a fost arestat în urma unor percheziții efectuate de procurorii DIICOT care au destructurat o rețea care măsluia aparatele de jocuri tip slot-machine. Cu ocazia perchezițiilor, oamenii legii au ridicat: 2.291.489 de lei, 291.545 euro, 3.596 lire sterline, 415 dolari și 25,830 kilograme de aur.

Totodată, la firma administrată de Stelian Danco, SC Electro DSL SRL, a fost descoperit un seif în care se aflau 129.080 euro, 175.799 de lei, dar și cantitatea de 561,66 grame de aur.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.