Bărbat lovit pe trecerea de pietoni. Șoferul a fugit de la locul accidentului

accident

Un accident de circulație soldat cu o persoană rănită a avut loc miercuri, 11 noiembrie pe raza localității Botiz. Victima a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni. După accident șoferul a fugit de la locul faptei, însă a revenit după aproximativ un sfert de oră.

Din primele cercetări a rezultat faptul că, Simion M. conducând o mașină Hyundai, pe fondul neacordării de prioritate a accidentat uşor un bărbat, în vârstă de 45 de ani, care era angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni marcată şi semnalizată corespunzător.

Imeiat după producerea evenimentului rutier, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiştilor, revenind după aproximativ 15 minute.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. De asemenea, ambilor participanţi la trafic le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto este cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi pentru părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.