Trenul București Nord – Satu Mare a luat foc (Foto&Video)

tren1

Tren2

tren3

tren4

tren5

tren6

Locomotiva trenului rapid Bucureşti Nord – Satu Mare a luat foc azi (11 noiembrie) dimineață, în zona Dedeman din Baia Mare. Pasagerii au fost evacuați rapid de către echipajele de intervenție. În spatele trenului de pasageri este blocat un alt tren de marfă care nu-şi poate continua drumul.

„Polițiștii locali și jandarmii au intervenit prompt și au evacuat călătorii pentru a nu se întâmpla nicio nenorocire. Mai ales acum după atâtea altele. Eu trebuie să ajung la Satu Mare și de acolo să iau alt tren spre Zalău. Nu știu dacă îl voi mai prinde” a povestit pentru jurnaliștii de la Actualmm.ro unul dintre călători.

Incendiul a izbucnit la locomotive. Unul dintre pasageri a dus extinctoare la mechanic, însă călătorul spune că acestea erau goale.

„Nu e adevărat că erau goale. Focul a izbucnit la locomotivă. Alte detalii la biroul de presă al Regionalei” a declarat mecanicul de locomotivă.

„Am fost solicitați pentru localizarea și lichidarea unui incendiu la o locomotivă. Trenul de călători București – Satu Mare a luat foc, în compartimentul instalații. Intervenția este în curs de desfășurare. La final vom stabili cauzele. Pericol de explozie nu a fost pentru că am găsit incendiu într-o fază inițială. Incendiul s-a dezvoltat foarte repede și nu s-a mai putut interveni cu extinctoarele din dotare” a declarat cpt. Nicușor Miclăuș, ISU Maramureș.

Sursa Foto&Video: www.actualmm.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.