Reprezentanta României la Miss World 2015, Natalia Oneț, la „Neatza cu Răzvan și Dani” (Video)

Natalia Onet

Reprezentanta României la „Miss World 2015”, sătmăreanca Natalia Oneț, a fost azi (11 noiembrie) dimineață invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani”, emisiune difuzată de Antena 1. În acest an cel mai important concurs de frumusețe, „Miss World”, se va desfășura în Sanya (China), iar marea finală va avea loc în data de 19 decembrie.

Frumoasa sătmăreancă le-a povestit gazdelor sale că s-a mutat în București la vârsta de 19 ani când a terminat liceul. „M-am mutat aici pentru facultate. Am terminat Facultatea de Biologie la Universitatea București”, spune Natalia.

În ceea ce privește concursul „Miss World 2015”, Natalia Oneț spune că „în acest an voi fi reprezentanta României în Sanya (China), unde va avea loc cel mai important concurs de frumusețe din lume „Miss World” unde vor fi participante din peste 130 de țări de pe toate continentele”.

Referitor la concursul din China, Natalia spune că în acest an proba costumelor de baie a fost înlocuită cu o altă probă axată pe caritate „Noi suntem implicate în proiecte caritabile, ajutând lumea, și făcând bine lumii. Cel mai important este ca prin intermediul frumuseții noastre, scopul nostru este de a ajuta lumea”.

Natala Oneț s-a născut în Satu Mare și are 26 de ani, 1,76 înălțime, iar dimensiunile sale sunt 89-60-90. În prezent Natalia locuiește în București.

La vârsta de 15 ani, Natalia Oneț a câştigat titlul de „Miss Boboc” la Colegiul Naţional „Doamna Stanca” din Satu Mare, apoi a ocupat locul III al podiumului la „Miss Universe România”, în 2009 şi locul I la „Miss Hostess România”, în 2011.

Sătmăreanca noastră a fost imaginea designerilor Clara Rotescu şi Oana Săvescu, dar a colaborat şi cu Cătălin Botezatu, Răzvan Ciobanu, Doina Levintza şi Amato. În 2013, frumoasa sătmăreancă a câștigat titlul de „Miss Tourism România”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.